Saitko postia?

Mahtavaa! Olemme tehneet paljon työtä sen eteen, että saimme valitulle joukolle tuttuja ja (vielä) vähän tuntemattomampiakin yrittäjiä lähtemään pienet postikorttitervehdykset. Voit pitää kortit itse tai jakaa niitä yrittäjäystäville.

Jokainen kortti on lähetetty hyvän mielen saattelemana, pienellä pehmeällä kasvojen läpsäisyllä. Koska uskomme, että sellaista jokainen yrittäjä aina väillä tarvitsee. Silloinkin kun on hyvä päivä, on kova juttu saada kiitos toiselta tai kun on huono päivä, välillä heittää huumoriksi ja vetää hetki henkeä. Toivottavasti näistä ja meistä on tullut edes pieni pirskaus iloa päivääsi!

View this post on Instagram

Hip Hei! Olipa todella mukava työpäivä tänään! Postitettiin ja jaeltiin Loistavien ensimmäinen etanapostisetti menemään maailmalle! Jos saat postia, niin jaa siitä toki kaverille kanssa. Tai vinkkaa meille kaveristasi, niin me laitamme seuraavassa erässä postia hänelle menemään! Kannattaa käydä kurkkaamassa www.loistavasti.fi sieltä näet mistä on kyse ja pääset sitäkin kautta mainiosti vielä mukaan! Paikkoja iltamiin on rajoitetusti. Otamme @jenoradesign kanssa vastaan myös suosituksia paikoista, joissa tämmöisiä mukavan rentoja iltamia voisi järjestää! Tarkoitus on yhdistää ihmisiä ja osaamista, jakaa, auttaa ja mikä näitä kaikkia yhdistää on intohimo omaan tekemiseen. Yksin olen yrittänyt kohta 7 vuotta. Työntekijöitä on kertynyt, kokemusta on kertynyt ja aina olen kokenut olevani yksin, täällä missä mun pitäisi miettiä Minne mä tähtään? Yrityksen kehittämiseen ja haasteisiin sain näkökulmaa yrittäjän ammattitutkinnosta, jonka sain suoritettua vuoden vaihteessa. Siinä samalla avautuivat silmät; kumpa joku ulkopuolinen pallottelisi asioita mun kanssa lisää. Jenni opetti vähän Facebookia, kuvien käyttöä, visuaalisesta ilmeestä ja auttoi muutenkin omalla osaamisellaan tai kuuntelevilla korvillaan. Eikä olo ole enää niin yksinäinen. Samalla olen osaltani auttanut häntäkin. Olen kertonut omista ajanhallinta työkaluistani ja kertonut mielipiteeni kokonaisuudesta tai ulkopuolisen näkökulmasta ja höpötellyt miten kaikki kyllä järjestyy. Mikä meitä sitten yhdistää? Valokuvaajaa ja päiväkotiyrittäjää? No se intohimo omaan työhön. Ja se, että me ollaan molemmat toiminnan naisia, usein positiivisella asenteella varustettuja. Ja se halu jakaa sitä mitä me ollaan opittu ja auttaa sillä tiedolla muita ja oppia samalla itse lisää. "Säkin oot ihan varmasti hyvä jossakin!" Joten tuu mukaan! ****Nyt pääsee vihdoin klapihommiin kun työpäivä on ohitse**** #yrittäjänaiset #yhdessä #loistavasti #piireissä #päiväkotiyrittäjä #yrittäjääiti #yhteistyö #osaamisenjakaminen #tuumukaan #valokuvaaja #visofapäiväkodit #vahvuus #yrittäjänarki #yrittäjä #toiminnanjohtaja #kehittäminen #jakaminen #intohimo #yksinyrittäjä #työpäivä

A post shared by Visofa Oy (@visofapaivakodit) on

Parhaillaan kulisseissa kasaamme kovaa vauhtia lippukauppaa, josta lippuja voitte ostaa jopa vielä helpommin kuin tällä lomakkeella, joka on kyllä helppo nakki sekin. Mutta jos olet enemmän sellainen kliks ja kliks ja ostoskoriin ja naps-ihminen niin pian tulet yllättymään iloisesti kun otamme käyttöömme Liveton lippukaupan. Sitä odotellessa voit kuitenkin ostaa jo ensimmäisen paikkasi syksyn tilaisuuksissamme Yhteydenotto ja osallistuminen sivun kautta 🙂 !

Pääsiäisterkuin,

Jenni ja Tuire

Jätä kommentti