PROFIILI KUNTOON- PÄIVÄ 7.9.

Tule päivittämään profliikuvasi ja -tekstisi kuntoon ammattilaisten avulla!

Profiili Loistavaksi- päivä Lievestuoreella 7.9. KELLO 12.30-17.30, varaa paikkasi sivun lopusta.

Pikapaketti profiilin päivitykseen sisältää:

* n. 15-20min pikakuvaus studiossa Lievestuoreella tai sen välittömässä läheisyydessä (säävaraus) sekä yksi kuvaajan kanssa yhdessä valitsemasi paras kuvatiedosto kaikista otetuista kuvista

Valokuvaaja Jenni Oranen on 10 vuoden yrittäjyytensä aikana kuvannut jo aika monta ihmistä: “Tärkeintä on löytää kuviin mukaan kuvatun oma ääni ja tarina. Myös pikakuvauksissa on mahdollista luoda ns. peruskuvan tilalla tai ohessa tarinallisempaakin kuvaa esimerkiksi miljöötä tai rekvisiittaa hyödyntäen.”

* Kuvauksen jälkeen CV- tai esittelytekstin hiominen ammattilaisen avulla 20 min.

Päiväkotiyrittäjä Tuire Nieminen on vuosien saatossa käynyt läpi lukuisia työhakemuksia työnantajan ja haastattelijan roolissa ja tätä nykyä tunnistaa hyvän hakemuksen jo kaukaa: ” Olen työssäni oppinut löytämään ihmisten vahvuuksia ja punaisia lankoja, näiden nostaminen niin yrityksen kuin yksityishenkilönkin esittelyissä on mielestäni tärkeää ja suurin kyky erottua massasta.”

Profiili Loistavaksi-paketti sopii mainiosti esim. syksyllä työhön palaavalle, työprofiilia uudistavalle, Linkedin-profiilia päivittävälle, yksinyrittäjälle, työttömälle työnhakijalle, opiskelijalle. Sekä kuvaus että esittelytekstin hiominen toteutetaan juuri sinun tarpeisiisi sopien!

Profiilipäivityksen hinta 85€, sis. alv 24%. Maksu kuvauksen yhteydessä kortilla tai käteisellä, kirjanpitokelpoinen kuitti sujahtaa suoraan puhelimeesi tai sähköpostiin.

Varaa oma paikkasi pian: SUORA LINKKI AJANVARAUKSEEN TÄSSÄ.

Nähdään!

Terkuin,

Tuire ja Jenni

Jätä kommentti