Mitä sinä olet? Ole rohkeasti sinä 22.8.19

On mahdotonta kertoa itsestään muille, ellei itsekään tiedä kuka on. Autamme selkeyttämään ja oivaltamaan taitosi, vahvuutesi ja persoonaan ja tuomaan sitä esiin omassa toiminnassasi selkeästi ja suunnitelmallisesti.

Tässä tilaisuudessa kaivellaan esiin asioita, millä sinunkin on helppo hahmottaa omia vahvuuksiasi, taitojasi ja persoonaasi. Ole rohkeasti sinä huutaa sen puolesta, että koska kaikki muut ovat jo varattuja, on järkevämpää olla oma itsensä kuin vetää roolia (tai ainakin suunnitella rooli tarkasti). Työminän ja kotiminän erottaminen on tervettä ja sinä yrityksesi tai yhdistyksen, puolueen tai muun tehon edustajana voit olla erilainen kuin kotiminä. Työminällä voi olla lempeämpiä ajatuksia ja erilainen puhekieli, toki se voi olla hyvin radikaali ja voimakaskin viestistäsi ja tavoitteestasi riippuen.

Olitpa sinä oman tahosi edustajana mitä hyvänsä, on tärkeää että tämä henkilö on yhdenmukainen ja selkeä; miten hän puhuu, mistä hän puhuu ja miltä hän näyttää (ei niinkään vaatteiltaan tai ulkomuodoltaan vaan vaikkapa netissä ja sosiaalisessa mediassa; logot, värit ja muut elementit ovat yksi osa tätä kokonaisuutta).

Jos sinäkin tarvitset apua siihen, miten olla ja miltä näyttää, osallistu Mitä sinä olet? Ole rohkeasti sinä tilaisuuteemme 22.8.19 klo 17.30 alkaen. Pääset miettimään omaa näkymistäsi ja näkyvyyttäsi Jenni Orasen kanssa, joka on ideoinut ja toteuttanut vuosien saatossa useiden yritysten ja yhdistysten graafisia ilmeitä, lehtimainoksia ja yritysvalokuvia. Jennin avulla saat entistä paremman otteen siitä mitä sinä olet ja miten se voisi sinun yrityksesi ulkoasussa näkyä. Pst. Tämän tilaisuuden jatkoksi sopii hyvin seuraava Rakenna saamit ja näytä itseltäsi-tilaisuus, jossa tämän tilaisuuden oppeja otetaan käytäntöön 🙂 !

Voit osallistua tapahtumaan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen täällä (tällöin saat laskun osallistumisestasi) tai ostamalla lipun nettikaupastamme sivun oikeassa reunassa. Tarkka sijainti ja paikka tälle tilaisuudelle on vielä avoin, paikka tulee kuitenkin sijaitsemaan 40km säteellä Lievestuoreelta, Keski-Suomessa. Tapahtumapaikka ilmoitetaan osallistujille sen varmistuttua!

Tervetuloa mukaan Loistavaan Piiriimme!

Terveisin,

Jenni Oranen ja Tuire Nieminen

Jätä kommentti