Mistä tässä kaikessa on kyse?

Kun minä aloitin yrittäjänä yli 6 vuotta sitten ei minulla ollut ketään. Tein kaiken yksin, ideoin, toteutin, pohdin ja pallottelin. Aika montaa asiaa opin kantapään kautta, välillä oli onnistumisia ja välillä mentiin takamus edellä puuhun.

Jenni Oranen

Yksikään yrittäjä ei tarvitse apua. Ei toisilta yrittäjiltä eikä keneltäkään muultakaan koska kaiken voi tehdä itse. Mutta onko siinä mitään järkeä? Meillä on Tuiren kanssa kova palo auttaa muita. Jakaa omia kokemuksia ja toivoa, että niiden avulla jonkun muun ei tarvitse hakata omaa päätään seinään niin monesti. Palo roihahti sen verran laajalti, että alkuräjähdyksessä syntyi Avoin yhtiö Loistavat ja ennenkaikkea Loistava Piiri – jokaisen yrittäjän olohuone ja tekijöiden kohtaamo.

Tuire Nieminen, kasvusta liikuttuva kehittäjä.

Tilaisuuksiimme, tapahtumiimme ja keskusteluun osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla jäsen missään, ei kuulua mihinkään tai asua missään tietyssä sijainnissa (eikä muuten olla edes yrittäjä!) . Et myöskään myy sieluasi meille jos osallistut mukaan. Apua, opastusta ja tsemppipeukkuja kyllä tarjotaan senkin edestä ja pyritään se vieläpä tekemään ihan selkokielellä, suomeksi, tavallisilta ihmisiltä tavallisille ihmisille.

Tule mukaan, jatketaan juttua Facebook-ryhmässä tai tavataan tapahtumissa!

Olipa hyvä, että tavattiin!

-Jenni Oranen,
valokuvaaja, innostuja, toteuttaja
www.jenoradesign.com

4 kommenttia artikkeliin ”Mistä tässä kaikessa on kyse?”

    • Mahtavaa, että saapui ja ihanaa että innostuit 🙂 ! Postin kirjeet on hyvin vaihtelevalla aikataululla päätyneet vastaanottajilleen, jännitämme koska viimeiset kopsahtaa luukusta 😀 !

      Vastaa

Jätä kommentti