Loistava Piiri, tulossa elokuussa!

Tavoite ja ajatus on että Loistavan Piirin tilaisuuksissa jokainen pääsee tutustumaan toisiin tekijöihin neutraalilla maaperällä halutessaan ja jatkaa juttua niiden kanssa, kenen kanssa sitä riittää pidemmällekin. Ei siksi, että toisesta voisi hyötyä jotain vaan siksi että toinen nyt vaan sattuu olemaan hauskaa juttuseuraa.

Voimalause yrittäjälle

Meillä ei siis lähtökohtaisesti verkostoiduta, kontaktoiduta, haeta liidejä tai pokia toisistamme vaan ehkä enemmänkin jaetaan kokemuksia ja haetaan apua sellaisiin asioihin, joiden kanssa normaalisti painii yksin. Meillä kenenkään ei tarvitse pelätä että mukaan tilaisuuksiin täytyy varata kantorinkka käyntikorteille tai juttutokion keskellä pää punaisena miettiä mitä hyötyä juuri tuosta ihmisestä voisi olla minun businekselle, vaan tulla omana itsenään ja pistää jutusteluhousut ostohousujen sijaan jalkaan.

Hyvällä tuurilla meidän tilaisuuksista saat siis itsellesi ainakin osasta Loistavan Piirin porukasta kuitenkin sellaisen oman piirin, missä voit soittaa koska vaan toiselle ilman varoitusta ja jakaa yrittäjyyden tai muun toiminnan huolia, murheita ja niitä onnistumisiakin. Ilo on parasta jaettuna ja murhe pienenee puolella kun sen kertoo luotettavalle ihmiselle!

Jokainen tilaisuutemme sisältää Loistava piiri-osuuden jossa puhumme yhteistyön voimasta ja siitä, miten järkevää on kasata ympärilleen omaa Piiriä arkea helpottamaan. Toinen puoli jokaista tilaisuutta on ns. kouluttava osio, joita on kaikkiaan neljä erilaista:

to 22.8 klo 17.30-20 MITÄ SINÄ OLET? OLE ROHKEASTI SINÄ!
On mahdotonta kertoa itsestään muille, ellei itsekään tiedä kuka on. Autamme selkeyttämään ja oivaltamaan taitosi, vahvuutesi ja persoonaan ja tuomaan sitä esiin omassa toiminnassasi selkeästi ja suunnitelmallisesti.

to 29.8 klo 17.30-20 RAKENNA RAAMIT JA NÄYTÄ ITSELTÄSI
Miten suunnitella mainontaa ja mainoksia? Mistä lähteä liikkeelle ja kuinka tehdä toimivia mainoksia jotka maksavat itsensä takaisin?

to 5.9 klo 17.30-20 VALOKUVAT JA VASTUUT
Kuinka käyttää valokuvia oman toiminnan esittelyssä? Saanko käyttää muiden ottamia kuvia mainoksissa? Valokuvien laillinen hyödyntäminen omassa toiminnassa eli tekijänoikeuslain lyhyt oppimäärä ja vinkit onnistuneiden kuviin.

to 12.9 klo 17.30-20 HALLITSE KAAOSTA
Kuinka käyttää työaika hyödyllisesti ja kuinka paljon työympäristön toimivuus meihin vaikuttaa? Apua, välineitä ja työkaluja arjen hallintaan.

Loistavien Loistava piiri-tilaisuudet alkavat elokuussa 2019. Voit osallistua tapahtumiimme täyttämällä ilmoittautumislomakkeen täällä (tällöin saat laskun osallistumisestasi) tai ostamalla lipun nettikaupastamme sivun oikeassa reunassa. Tarkat sijainnit ja paikat tilaisuuksillemme on vielä avoinna, paikat tulevat kuitenkin sijaitsemaan 40km säteellä Lievestuoreelta, Keski-Suomessa. Tapahtumapaikat ilmoitetaan osallistujille niiden varmistuttua!

Tervetuloa mukaan Loistavaan Piiriimme!

Terveisin,

Jenni Oranen ja Tuire Nieminen

Jätä kommentti