Missä ja mikä?

AVOIN YHTIÖ LOISTAVAT, TARINA

Elelipä kerran nainen, jolla oli intoa ja ideoita vaikka muille jakaa. Tämä nainen oli toiminut yrittäjänä yksin viitisen vuotta, kun tuli ajatelleeksi kuinka mahtavaa olisikaan päästä kertomaan myös muille asioita, joita oli itse oivaltanut aikojen saatossa oman yrittäjyytensä osalta. Nainen näki ja kuuli omassa työssään viikoittain monien yrittäjien ja yhteisöiden vetäjien ajatuksia, onnistumisia ja huoliakin ja tuli ajatelleeksi voisiko tätä yhteistä tietoutta jotenkin ymmärrettävällä kielellä kertoa, opastaa ja ohjeistaa ihmiseltä ihmiselle. Miksi kaikkialla kuulee vain ammattimaista kapulakieltä asioista, joita voisi puhua ihan ymmärrettävästikin?

Samaan aikaan yksinyrittäjästä kahden päiväkodin henkilöstön ja kokonaisuuden johtajaksi kasvanut nainen mietti omalla tahollaan, kuinka voisikaan kaikille kertoa mikä voimavara nämä muut ihmiset ympärillä ovat. Kun uskaltaa pyytää apua ja puhua rohkeasti ääneen, voi saada hyödyllisiä ajatuksia ja ideoita myös laatikon ulkopuolelta. Nollasta itse kasvatettu yritys ei todellakaan tule tuurilla ja onnella vaan työllä ja oikeilla valinnoilla. Joskus joukkoon toki mahtuu vääriäkin, mutta avain onkin ottaa nämä pienet töyssyt oppina ennemmin kuin antaa niiden lannistaa.

Me olemme hakanneet oman päämme seinään lukuisia kertoja, istuneet siellä samassa yksinäisessä toimistossa kuten ehkä sinäkin tänään ja miettineet mitä voisin tehdä toisin, mistä saisin apua ideoiden pallotteluun ja keneltä voisin kysyä että onko tässä nyt mitään järkeä. Ja se tunne, kun kuulet että joku muukin on joskus tehnyt näin ja miettinyt samoja asioita. Päässyt niistä yli tai huomannut että tämä on tekemätön paikka, osannut suunnata energiat toisaalle uusiin suunnitelmiin. Se vertaistuki ja asioiden jakaminen, se on mittaamattoman suuri ja tärkeä asia.

Kehitätpä siis parhaillaan minkä tahansa organisaation toimintaa tai mietit että missä olisi hyvä mainostaa, mikä on kun aika ei riitä mihinkään tai mä niin myyn tän koko hela hoidon pois ja muutan Kuubaan, niin kuule yksin et ole. Loistava Piiri on juuri tätä varten!

Loistavien sydän sijaitsee Keski-Suomessa, Laukaan Lievestuoreella, mutta matkaamme sujuvasti sinne, missä ikinä meitä tarvitaankaan. Myös etänä. Koulutamme, kannustamme, autamme ideoinnissa ja kehittämisessä. Järjestämme sekä omia tilaisuuksia, että tulemme kutsuttuina myös kylään vaikka sinun luoksesi.

Koska sähköinen maailma ja some haukkaa meidän jokaisen elämästä jo valmiiksi liiankin suuren palan, ei Loistavilla tai Piirillä ole olemassa omia sosiaalisen median kanavia. Facebookista löydät kuitenkin ryhmän Loistava piiri, johon voit halutessasi liittyä ja tulla juttelemaan muiden Loistavien kanssa!

Lämpimästi tervetuloa matkaamme mukaan!

Tuire Nieminen & Jenni Oranen

Avoin yhtiö Loistavat, Lievestuore