Missä ja mikä?

AVOIN YHTIÖ LOISTAVAT, TARINA

Elelipä kerran nainen, jolla oli intoa ja ideoita vaikka muille jakaa. Tämä nainen oli toiminut yrittäjänä yksin viitisen vuotta, kun tuli ajatelleeksi kuinka mahtavaa olisikaan päästä kertomaan myös muille asioita, joita oli itse oivaltanut aikojen saatossa oman yrittäjyytensä osalta. Nainen näki ja kuuli omassa työssään viikoittain monien yrittäjien ja yhteisöiden vetäjien ajatuksia, onnistumisia ja huoliakin ja tuli ajatelleeksi voisiko tätä yhteistä tietoutta jotenkin ymmärrettävällä kielellä kertoa, opastaa ja ohjeistaa ihmiseltä ihmiselle. Miksi kaikkialla kuulee vain ammattimaista kapulakieltä asioista, joita voisi puhua ihan ymmärrettävästikin?

Samaan aikaan yksinyrittäjästä kahden päiväkodin henkilöstön ja kokonaisuuden johtajaksi kasvanut nainen mietti omalla tahollaan, kuinka voisikaan kaikille kertoa mikä voimavara nämä muut ihmiset ympärillä ovat. Kun uskaltaa pyytää apua ja puhua rohkeasti ääneen, voi saada hyödyllisiä ajatuksia ja ideoita myös laatikon ulkopuolelta. Nollasta itse kasvatettu yritys ei todellakaan tule tuurilla ja onnella vaan työllä ja oikeilla valinnoilla. Joskus joukkoon toki mahtuu vääriäkin, mutta avain onkin ottaa nämä pienet töyssyt oppina ennemmin kuin antaa niiden lannistaa.

Me olemme hakanneet oman päämme seinään lukuisia kertoja, istuneet siellä samassa yksinäisessä toimistossa kuten ehkä sinäkin tänään ja miettineet mitä voisin tehdä toisin, mistä saisin apua ideoiden pallotteluun ja keneltä voisin kysyä että onko tässä nyt mitään järkeä. Ja se tunne, kun kuulet että joku muukin on joskus tehnyt näin ja miettinyt samoja asioita. Päässyt niistä yli tai huomannut että tämä on tekemätön paikka, osannut suunnata energiat toisaalle uusiin suunnitelmiin. Se vertaistuki ja asioiden jakaminen, se on mittaamattoman suuri ja tärkeä asia.

Kehitätpä siis parhaillaan minkä tahansa organisaation toimintaa tai mietit että missä olisi hyvä mainostaa, mikä on kun aika ei riitä mihinkään tai mä niin myyn tän koko hela hoidon pois ja muutan Kuubaan, niin kuule yksin et ole. Loistava Piiri on juuri tätä varten!

Loistavien sydän sijaitsee Keski-Suomessa, Laukaan Lievestuoreella, mutta matkaamme sujuvasti missä ikinä meitä tarvitaankaan. Koulutamme, kannustamme, autamme ideoinnissa ja kehittämisessä. Järjestämme sekä omia tilaisuuksia, että tulemme kutsuttuina myös kylään vaikka sinun luoksesi.

Tilaisuuksissamme ja koulutuksissamme saat työkaluja kasvattaa ja kehittää itseäsi, osaamistasi sekä omaa Piiriäsi! Puhumme ihan tavallisella kielellä tavallisina ihmisinä. Emme ole verkostokingejä emmekä somestrategisteja, olemme Tuire ja Jenni ja meidän suurin missio on oman seinään tapahtuneen päänhakkuun innoittamana auttaa juuri sinua. Voit ilmoittaa tilaisuuksiin ja tapahtumiin mukaan myös työntekijäsi tai muun tiimisi jäsenen.

Koska sähköinen maailma ja some haukkaa meidän jokaisen elämästä jo valmiiksi liiankin suuren palan, ei Loistavilla tai Piirillä ole olemassa omia sosiaalisen median kanavia. Meidät löydät parhaimmin elävästä elämästä, Tämän lisäksi voit tutustua meihin molempiin tekijöihin omissa kanavissamme omien yritystemme takana ja vaihtaa ajatuksia siellä kanssamme (pst.. Facebookista löydät kuitenkin ryhmän Loistava piiri, johon voit halutessasi liittyä tutustuaksesi muihin tilaisuuksistamme kiinnostuneisiin!)

Lämpimästi tervetuloa matkaamme mukaan!

Tuire Nieminen & Jenni Oranen

Avoin yhtiö Loistavat, Lievestuore


  • LOISTAVA PIIRI – menneiden tilaisuuksiemme sisällöt:
  • MITÄ SINÄ OLET? OLE ROHKEASTI SINÄ! 22.8.2019 / HUIKON KYLÄTALO
    On mahdotonta kertoa itsestään muille, ellei itsekään tiedä kuka on. Autamme selkeyttämään ja oivaltamaan taitosi, vahvuutesi ja persoonaan ja tuomaan sitä esiin omassa toiminnassasi selkeästi ja suunnitelmallisesti.
  • RAKENNA RAAMIT JA NÄYTÄ ITSELTÄSI 29.8.2019 / HUIKON KYLÄTALO Miten suunnitella mainontaa ja mainoksia? Mistä lähteä liikkeelle ja kuinka tehdä toimivia mainoksia jotka maksavat itsensä takaisin?
  • VALOKUVAT JA VASTUUT + KOTISIVUT KUNTOON 5.9.2019 / METSOLAHDEN KYLÄTALO Kuinka käyttää valokuvia oman toiminnan esittelyssä? Saanko käyttää muiden ottamia kuvia mainoksissa? Valokuvien laillinen hyödyntäminen omassa toiminnassa eli tekijänoikeuslain lyhyt oppimäärä ja vinkit onnistuneiden kuviin. UUTTA! Olemme lisänneet tämän koulutuksen sisältöön osuuden kotisivuista. Mitä tarvitaan hyviin nettisivuihin, kuinka ne tehdään ja mistä lähteä liikkeelle?
  • HALLITSE KAAOSTA 12.9.2019 / METSOLAHDEN KYLÄTALO Kuinka käyttää työaika hyödyllisesti ja kuinka paljon työympäristön toimivuus meihin vaikuttaa? Apua, välineitä ja työkaluja arjen hallintaan.
  • Jokainen järjestämämme tilaisuus sisältää yleisen LOISTAVA PIIRI-osuuden, jossa puhutaan yhdessä tekemisestä, sen monista puolista ja siitä miksi yhteistyössä on voimaa. Toinen puolikas tilaisuutta on ns. kouluttava osuus, jossa keskitymme enemmän kunkin tilaisuuden pääsisältöön.